روش و دستور کامل تهیه “ادویه مراکشی” مناسب برای ماهی و گوشت

روش و دستور کامل تهیه “ادویه مراکشی” مناسب برای ماهی و گوشت
ادویه مراکشی | روش درست کردن “ادویه مراکشی”
یک ادویه مخصوص مراکشی که برای انواع ماهی، مرغ سبزیجات و گوشت مناسب است.

مواد لازم ادویه مراکشی

  • زنجفیل : 2 ق چ
  • هل : 2 ق چ
  • جوز هندی :2 ق چ
  • دارچین : 1 ق چ
  • فلفل سیاه : 1 ق چ
  • تخم گشنیز : 1 ق چ
  • زرد چوبه :1 ق چ
  • تخم رازیانه : ½ ق چ 
  • تخم میخک : ¼ ق چ
  • فلفل سیاه دانه درشت : 1 ق چ

 ادویه مراکشی

طرز تهیه ادویه مراکشی

همه ادویه های گفته شده را با هم مخلوط کنید و در دستگاه آسیاب بریزید تا پودر شوند.

سپس در شیشه های در بسته تیره به مدت یکماه در جای خشک نگهدارید...

 ادویه مراکشی

نکات تکمیلی در مورد ادویه مراکشی

ادویه مراکشی جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

ادویه مراکشی ، روش درست کردن ادویه مراکشی

منبع : بخش آشپزی زرقلم /ش.ی
0