طرز تهیه “املت ایتالیایی” دلچسب و مقوی برای صبحانه

طرز تهیه “املت ایتالیایی” دلچسب و مقوی برای صبحانه
املتایتالیایی | طرز تهیه “املت ایتالیایی” فوق العاده خوش مزه
املت ایتالیایی را به عنوان صبحانه، نهار یا عصرانه می توانید درست و میل کنید. “املت ایتالیایی” در 10 دقیقه آماده می شود و برای سرو برای 1 نفر مناسب است.

مواد لازم املت ایتالیایی

  • روغن زیتون : 1 قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی گیلاسی :4 تکه شده  ½پیمانه
  • پیازچه خرد شده :1 قاشق غذاخوری
  • اورگانو (آویشن)  : کمی
  • پنیر فتا درشت خرد شده  : 2 قاشق غذاخوری
  • زیتون سیاه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
  • نمک درشت : ⅛ قاشق چایخوری

 املت

طرز تهیه املت ایتالیایی

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را داخل آن بریزد تا گرم شود.سپس پیاز ، گوجه فرنگی و ارگانو را داخل آن بریزید و حدود 1 دقیقه داخل تابه تفت دهید تا گو جه فرنگی ها نرم شوند و بپزند.بعد آن را از روی حرارت بردارید .سپس پنیر و زیتون را به آن اضافه کنید.
 
در ظرف دیگری تخم مرغ و نمک را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کف کند. 1 قاشق چایخوری روغن زیتون یا کره به تابه اضافه کنید تا  داغ شود بعد تخم مرغ ها را در تابه پهن کنید و بعد از سفت شدن تخم مرغ مخلوط آماده شده گوجه و پنیر را لای تخم مرغ بریزید و املت را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

املت مدیترانه ای

نکات تکمیلی در مورد املت ایتالیایی

املت مدیترانه ای جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
املت مدیترانه ای را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

منبع : بخش آشپزی زرقلم /ب.ص/د
0